-->

Himno de la República RRR

Catalunya RRR

Abril 2018
                                               
Vídeo de l'acte d'obertura de la V Marxa en memòria de la Lluita Obrera, organitzat per la Coordinadora 14 d'abril en Sant Adrià de Besós (Barcelona) en homenatge a Manuel Fernández Márquez i a les víctimes del franquisme.

A la trobada, presentada per Salvador López Arnal, hi van intervenir Pilar Carrera, Pedro Rivero, Pedro Fernández i Ramon Franquesa, acompanyats per la música de Manuel Gamero.Març 2018


Els sopars de Club Còrtum:
Reforma de la Constitució: Solució al problema català?”, amb Argelia Queralt, professora de Dret Constitucional
Fidels a la cita dels motivadors sopars-debat de Club Còrtum, “espai de diàleg i debat polític sota un prisma d'esquerra”, recollim aquí l’acte del 15 de març, Reforma de la Constitució: Solució al problema català? , amb Argelia Queralt, professora de Dret Constitucional a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona i directora editorial d’Agenda Pública
Propera cita amb Club Còrtum: 10 de maig, sopar-debat amb Roger Molinas (“Arqueòleg Glamurós”) Pseudohistòria i mitologia del nacionalismeFebrer 2018

Dimarts, febrer 27. "Vídeo presentació del llibre 'Empantanados' de Joan Coscubiela"
Parte de este vídeo está en castellano. Part d'aquest vídeo està en castellà.
Vídeo de l’acte de presentació del llibre Empantanados (Ed. Península) amb l’autor, Joan Coscubiela, l’editor Ramon Perelló, l’escriptor Javier Pérez Andújar i la periodista Neus Tomás.
Avui 26 de febrer, la Casa del Llibre, de Barcelona, ha estat desbordada per la gran quantitat de públic.
Presentant l’acte, l’editor Ramon Perelló; presentant l’autor, l’escriptor Javier Pérez Andújar; sotmetent-lo a entrevista sorpresa, la periodista Neus Tomás.


Febrer 2018

"Acte d'homenatge a Pi i Margall i de commemoració del 145è aniversari de la proclamació de la I República"
El audio de este programa está en castellano y catalán. L'àudio d'aquest programa està en castellà i català.
Acte d'homenatge a Pi i Margall i de commemoració del 145è aniversari de la proclamació de la I República.
Febrer 2018


"Té el sexe ideologia” Carme Sánchez, sexòloga
Club Còrtum, actiu col.lectiu que es defineix com “Un espai de diàleg i debat polític sota un prisma d'esquerra” ens ofereix cada mes el seu interessantíssim sopar-debat.
Avui reproduïm el debat de finals de gener Té el sexe ideologia?, amb Carme Sánchez, sexòloga, codirectora de l’Institut de Sexologia de Barcelona  des del 2002 i autora d’ “El sexe que volem les dones: I com gaudir-ne” (Angle Editorial, 2017) i “El sexo que queremos las mujeres: Y cómo disfrutarlo” (Lectio Ediciones, 2017).
Propera cita amb Club Còrtum: 15/03/2018, sopar-debat Reforma de la Constitució: Solució al problema català?, amb Argèlia Queralt.